mandag den 6. juli 2009

Er hverken det ene eller den anden ?

http://24.dk/user/skriverhuset/perma/2009/07/06/Er_hverken_den_ene_eller_den_anden
Jeg læser altid " Skriverhuset" blog, og bliver ofte eftertænksom således også denne gang, hvor han skriver om at være født og opvokset i København og senere bosætte sig i en mindre tæt befolket del af DK.
Jeg er også født i København, og boede der til jeg var 6 år, hvorefter min mor ville tilbage til Jylland hvor hun var født.
således tilbragte jeg 12 år i den mest øde, mørke del af Jylland, jeg burde være flygtet, men udholdt det, og når jeg klagede over at jeg kedede mig ( jeg var enebarn), fik jeg at vide at jeg kunne pille kødet af mine skinneben !!
Hvadbehager ??
Det tvang mig til at være kreativ, at lege med former, farver, mønstre ect
og det har jeg gjort lige siden.
I dag bor jeg også i et udslukt område med masser af natur men småt med kultur, mon I ved hvor priviligerede I er på den østlige side af bæltet og helt derinde hvor København ligger og har det hele.
strøtanker fra Inge

3 kommentarer:

Maria sagde ...

Sjovt Inge... Jeg har også boet i KBH med alle dens muligheder, men vendte med stor glæde hjem til det jyske og her bliver jeg!!!

Ati. Norway. sagde ...

Alle ting i livet har mening, tror jeg. Også bor avsidig slik at du har tid og tanker til å utvikle andre egenskaper :o) Kanskje dine flotte tekstil bilder hadde aldri kommet til hvis du hadde bod hele livet i København?

ingedk sagde ...

Hej Maria og Ati
Tak for jeres kommentarer, sikkert rigtig at der er en mening med alt og hvis jeg havde været utilfreds, kunne jeg jo selv have gjort noget ved problemet mens tid var;-)