søndag den 30. maj 2010

God søndag til alle




Nu kortes tiden af, og jeg har kun få vågne timer tilbage i døgnet. Men jeg har fået en god hjælp fra det offentlige sundhedsvæsen og arbejder nu på at give slip.

Tak til alle for positiv respons igennem mange år.

Tak - og god søndag!
Posted by Picasa

32 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære, kære Inge! Jeg sender varme tanker og klem over til dig og ønsker dig alt godt.

Mitt lille hjørne sagde ...

Inge,du skal også ha en varm takk for alt du bidrar med,alle dine flotte arbeider,bilder,herlige visdomsord.Glad jeg kjenner deg!
Sender varme tanker og klem og ønsker du får en god tid!!

Annelise Pedersen sagde ...

Kære Inge.
Det er os, der siger dig tak for al den inspiration du har givet os andre gennem mange år og for al den glæde vi har haft ved at nyde din kunst.
Jeg sender dig også mange varme tanker, og jeg håber, din sidste rejse må blive uden smerter og med dine kære omkring dig.
Kærlig hilsen fra en stor beundrer af dine skønne værker.

Kjerstis løse tråder sagde ...

Kjære Inge! Jeg sender varme tanker, og det betyr at jeg tenker på deg hver eneste dag! Håper du slipper smerter!

Ikke bare er du en tekstilkunstner, men også en livskunstner! Jeg beundrer deg!!

klem og knus fra Kjersti

Anonym sagde ...

Kære Inge.
To af dine postkort hænger på væggen her ved min PC. Til pynt og inspiration og jeg nyder dem hver dag. Sender dig gode tanker, når jeg kigger på dem.
Tak fordi du gavmildt (og lattermildt) har delt dine teknikker med os på kurser hos Hannes. Det har været nogle dejlige dage. Jeg øver mig stadig – og hygger mig meget med det.
Kærlig hilsen fra Pia, Silkeborg

Unknown sagde ...

You are in my thoughts

God Bless

Yvonne sagde ...

Kære Inge

Jeg tænker så meget på dig. Jeg håber den tid du har tilbage bliver så smertefri som mulig. Jeg håber mange af dine billeder vil blive gemt et sted, så vi alle kan mindes dig og din kreativitet.
Tak for alt det du har lagt ud som inspiration til os alle.

Mange tusinde kram Yvonne

Tine sagde ...

Kære dejlige Inge, Også jeg vil takke dig for inspiration og glæde både her og på QS-listen. Sender mange varme tanker i din retning!

Barb lees sagde ...

Kæreste Inge,
Jeg husker stadig den pbenbaring jeg fik da jeg mødte dig over nettet - og senere in real life. Friskt, frejdig, modig, undersøgende, og præcist i dine udtryk. Du har syet mange sting, skabte mange billeder, strøet mange tanker, spredt meget varme.
Jeg vil altid være dig taknemlig.
Knus knus knus
Barbara

Ulla in DK (ullaminulla.dk) sagde ...

Kære Inge. Også en hilsen fra mig. Du har altid imporneret mig med dit gå på mod og evne til at sprænge rammer. Jeg er glad for at have mødt dig. Jeg sender dig og din familie mange varme tanker

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Kære Inge

Du er stadig en imponerende flot dame. Jeg håber for dig din sidste tid ikke bliver for meget med smerter. Du er i manges tanker og også i mine.
TAK for den tid vi har kendt hinanden.
Mang eknus
Ingrid
Samsø

Ati sagde ...

Kjære Inge,
Takk for at jeg fikk møte deg på bloggen din! Du er en stor inspiration for mange som arbeider med tekstil.Jeg beundrer din mot og livsstil.
Ønsker deg alt vel i de siste måneder du er her på jorden.
Klem fra Ati.

Hilde sagde ...

Kjære Inge! Ord blir fattige, men varme tanker går til deg.
Jeg ønsker å takke deg for det du har gitt oss alle med varme ord og fantastiske bilder. Dine ord ga meg inspirasjon (og tro på at jeg kunne)til å prøve nye veier innen quilt. Takk ennå en gang!
Klem og knus fra Hilde i Lillestrøm (i Norge)

Anonym sagde ...

Kære Inge
Tak for din hilsen fra Barbara, og tak for at jeg har kendt dig. På min opslagstavle i køkkenet hænger et udklip fra et ugeblad, du smiler omkap med dine skønne valmuer. Sådan husker jeg dig, glad og optimistisk.
Knus og mange hilsner fra Birthe Rasmussen, Jelling

Quiltemarerittet sagde ...

Tusen takk for all inspirasjon du gir, av det du lager og det du skriver. Du kommer til å bli vår alles kjære superkreativeinspirerende ENGEL!

Britta Svanborg sagde ...

"Og til slut er det ikke mængden af år i dit liv der tæller - det er mængden af liv i dine år".

Skriver jeg på min Facebook profil.
Og det er sandt, men så svært at leve med lige nu, synes jeg.
Jeg håber din sidste tid må blive fredfyldt, og sammen med dine allerkæreste.
Hvor må det føles uretfærdigt for dig og for dem, at I snart - ikke mere har hinanden.
Men du vil være i deres og i manges hjerter for altid.
Jeg har aldrig mødt dig, men Strelitzia'en bragte os på mail sammen.
Så den står og minder om dig, og når den engang igen blomstrer, vil det være din hilsen, der når mig.
Tak for dine mail, billeder og hilsner.
Tak for de flotte bogmærker og kort, du har sendt mig.
De er mine dejlige minder om en fantastisk person.
Kærlige hilsener og tanker til dig og dine,
Britta

Elisabeth sagde ...

Kjære Inge!

Jeg også sender deg mange varme tanker og ønsker deg alt godt og at du ikke får for mye smerter den siste tiden. Takk for all din inspirasjon på QS i årene som har gått.

Anonym sagde ...

Kjære Inge - jeg tenker veldig mye på deg. Jeg ønsker deg alt godt og takk for samværet gjennom mange år på QS listen, takk for din inspirasjon og takk for dine flotte arbeidene. Det er godt å vite at du har dine kjære rundt deg. Stor klem - Barbara

"HANNES" sagde ...

Kærest dygtige Inge.
Uha jeg kan ikke lide når du skriver sådan på bloggen.!! Jeg bliver så ked af det...
Det kan ikke passe at "ham deroppe" tager en så dygtig og livsglads pige, der har givet os andre så meget......Tak fordi jeg fik mange dejlige timer sammen med dig..... Knus Hanne

Sigrun sagde ...

Kjære Inge. Takk for all inspirasjon og glede du har gitt i alle de årene jeg har kjent deg på QS og her i bloggen. Håper at din siste tid kan bli god og lite smertefull. Takk for alt du har delt. Jeg kommer til å savne din livsglede og kreativitet.

Anonym sagde ...

Tack kära Inge för att jag har haft möjligheten att följa dina konstnärliga eskapader. Du har infört ett nytt sätt att arbeta. Mod och livsglädje lyser i alla dina verk.Du är en stor inspirationskälla och visar att allt är möjligt. Mina tankar är hos er i denna svåra tid. Elna i Romelanda

Bente sagde ...

Kjære Inge.
Jeg sender mange varme tanker.
Tusen takk for all inspirasjonen du har delt.
Jeg ønsker deg alt godt.

Mitt lille hjørne sagde ...

Inge,jeg håper du slipper smerter,tenker mye på deg.Ser på kortet jeg fikk av deg til jul..det henger på kjøkkkenveggen her.Takk for alt du er og har vært for så mange.
Klem Berit P

Wenche sagde ...

Kjære Inge, jeg vet tiden må være dyrebar for deg nå om den ikke også var det tidligere. Din skjebner + min og mange andre inspirerer meg til å leve i nuet så godt det lar seg gjøre. Bagateller er bagateller, inget poeng i å krangle. Jeg ønsker sterkt å slutte som lærer for å drive quiltebutikk i stedet. Det er så mange drømmer fra barndommen som jeg har klart å gjennomføre de siste årene så jeg får vel forsøke med noen til :) Takk Inge :)

Maria Harrits sagde ...

Kære Inge.
Du er en modig kvinde, at du deler med os. Du har givet mig megen inspiration med dine farvestrålede og til tider vilde projekter. Dine små huse og katter, kan jeg altid se for mig.
Jeg sender mange tanker og ønsker om, at din sidste tid bliver som den skal være. Knus Maria

Hannekludekone sagde ...

Kære Inge - hvor er du stærk og beundringsværdig! Jeg er glad for, at det lykkedes at møde dig på Quiltefestivalen.
Hav det godt!

Aino sagde ...

Kære Inge
Tillykke med dagen, jeg håber du får et par gode timer med din familie idag.
Vi er mange der håbede at du fik lov til at opleve sommeren, men sådan skulle det desværre ikke være. Trist for dig og os.
Tak for alt du så rundhåndet har givet.
Mange varme og kærlige tanker sender jeg dig og din familie.

Anonym sagde ...

Bless you, sweet talented Inge. You are such a big part of the group here at Abstract Challenge and we wish you peace. Your artwork will be loved and appreciated forever.
Susan
Missouri
USA

Viking en catamaranTortuga sagde ...

It is very sad to hear you are very ill. It was alway a joy to see your work. You will be in mind mind in the coming time. Marijke de Boer from Holland

pacman sagde ...

Pacman er et spil, der blev udviklet til at være noget af en populær PacMan klon. Lad os gå tilbage i tiden og snakke lidt mere om, hvordan Pacman blev udviklet, så vi kan få en bedre forståelse af, hvor Ms Pacman passer ind i alt dette.

Actual Exams sagde ...

GOD bless you.

FIFA Coins sagde ...

FIFA 15 Coins,just take a look here FIFA Coins,you will take fancy with this site all along. Welcome to buy FIFA Coins in our store through following: http://www.xyfifa.com/