lørdag den 4. oktober 2008

Kaffe Fassett på dk4 11 oktober


Kaffe Fassett
--------------------------------------------------------------------------------

Den verdensberømte tekstildesigner Kaffe Fassett på dk4.
Farvernes mester – Kaffe Fassett – viser dk4´seere rundt i sit hjem og studie i London og fortæller om sit fantastiske liv med strikketøj, broderier og farvestrålende quilts.

Lørdag den 11. oktober kan dk4´s seere godt glemme alt om vores danske yndlingsfarver – sort, hvid, grå og (når det skal være lidt vildt) marineblå! Den aften står der nemlig ”Kaffe Fassett – en mand og hans strikketøj” på programmet.

”Og HVEM er så Kaffe Fassett”, vil de fleste seere sikkert spørge. Her vil de håndarbejdsinteresserede vide besked. Kaffe Fassett er ”farvernes mester” når det gælder strikning og syning, og han er samtidig én af de store internationale pionerer og inspiratorer inden for alle former for tekstildesign

3 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Inge !

ja jeg blev da glad da jeg læste om det...Kaffe Fasset kan jeg huske for ret mange år tilbage og det var netop hans skønne strik i alle de skønneste farver og så kunne jeg også godt lide hans navn...Kaffe Fasset...det klinger godt og lyder også sådan lidt varmt og farvestrålende orientalsk synes jeg....ved bare ikke om jeg får set udsendelsen...men håber du får nogle skønne stunder....

Madame sagde ...

Gid jeg kunne se DK4, Inge - for Kaffe Fasset er virkelig en mester! Men måske du vil fortælle lidt om programmet, når du har set det? Jeg har i mange år været vild med hans smukke trøjer.

ingedk sagde ...

Jeg skal gerne fortælle om programmet, DK4 sender faktisk mange rigtig gode programmer med kød på, ikke just alle stationer der vægter det specielt højt, desværre.